KOMMENTARER OM NORRLANDSIMPORTEN AB

Till alla 100 tal som följer vår blogg så skriv gärna hur ni upplevt Norrlandsimporten AB.

Klicka på kommentarer för att läsa.


Leffe värderar sin Kiruna!

Såg att NUGGE har kommenterat sin kamin igår och då får ja säga hur ja tänker.

Utseende ger ja den 4/5
Stilrenhet ger jag den 5/5
Finish på svetsningar mm 4/5
Kvalitet på handtag/lucka får den 5/5
Brännkammaren får den 4/5
Brännkoppen får den 5/5
Innanför skalet 5/5

Ja skall nu skriva hur JAG tänker

Utseende och stilrenhet kan man absolut inte klaga på för den e faktiskt riktig vacker.

Fininsh på svetsjobb mm. Så syns det här ganska kraftigt att detta inte är en massproducerad kina kamin, utan här ser man ganska tydligt att Norrlandsimporten styrt upp jobbet på sin egna tillverkning av dem.

Kvaliteten på handtag lucka och pelletsförråd är riktigt hög, här finns inget i tunnt vagt material utan det är tillverkat så en vuxen karl kan leka med den. Toppen

Brännkammaren är en fröjd med 6st ventilations pipes som tar vara på rökgasen en extra gång innan de åker ut i skorstenen. Här har deras konkurrenter mycket att lära.

Brännkoppen i äkta gjutjärn kan ja säga nått mer, finns INGEN pelletskamin ja kikat på som har detta.

Samt så har vi under skalet där de monterat kaminen på ett otroligt lätt sätt med snabbkopplingar till allt. Det betyder skulle en del lägga av så kan till och med ett barn byta den delen. Barnsligt enkelt och det är ju så en produkt skall se ut. Man skall inte behöva tillkalla tekniker som kostar en massa pengar.

Så ja vill ge 4 av 5 för min Kiruna i uppbyggnad. Nu skall de bli skoj o se om den värmer något. Jag väntar på rören som ja beställt från Norrlandsimporten sen skall de kopplas.

Over and out från mig o min Kiruna


Packat upp pelletskaminen från Norrlandsimporten nu.

Då va härligheten blottad :-)

Kaminen var mycket finare i verkligheten än på bilden. Så än så länge är jag grymt nöjd, ja passade på att kolla eldstaden i kaminen och den var mycket väl gjord och hade 6st pipes som tar vara på värmen i kaminen och skickar ut det i bostaden. Allt var ordentligt gjort och inga svaga länkar eller svetsningar här inte. Själva designen är ren och fin och passar in i alla hem.

Nyfiken som ja är så lossnade jag sidostycket för att se hur kaminen är uppbyggd. Och här blev ja fanimej imponerad :-)

Norrlandsimporten har lyckats skaoa en avancera kamin där alla slitage delar sitter enkelt till med snabbfäste. Det gör ju att ja kan byta en slitage del på nolltid. Riktigt imponerande och mycket smart det gör ju att ja själv kan laga den och behöver inte vara utbildad för att byra en del. Sen använder de inte tändspiral i sina kaminer utan en tändstav som är kapslad. Vilket är ett stort + då hållbarheten är mycket längre på stavarna. Jag var ju bara tvungen att avlägsna tändelementet för att se om ja kunde byta det fort. Det tog ca 5sek sen hade ja det i min hand.

Än så länge är jag otroligt imponerad av denna kamin och nu skall jag installera denna.


Dont piss of the BIKER.

Inlägg Trond


Julkort från vår ena broderklubb i Memphis

När snön faller och det är ett jävla blåsväder så får man ett värmande julkort från John i Bulls End MC i Memphis. Med stora förhoppningar så kommer dem till Sverige i sommar och joinar oss på våra samlingsmöte för broderklubbar i Norden. Bulls Ends värderingar passar oss som handen i handsken och vi sköter våra klubbar på lika vilkor.


Sommar & sol i goda vänners lag.

Lagom här på mellandagarna så drömmer man sig lätt bort till årets höjd punkt Biker Meeten som vi årligen är inbjudna till. En tripp på sisådär 500-1000 mil varje år med goda trevliga vänner som värdesätter livets goda..

Många kalla goda budweiser och mycket prat om missanpassade medborgare i vårat samhälle som lever på att göra livet surt för oss alla andra. Sådant kallas också i folkmun för den trevliga avundsjukan. Stöter vi på sådana människor så får de stå till svars för deras ageranden.

2012 kommer bli det största biker rallyet någonsin och vi kommer ha första parkett.

Bilderna är på oss tillsammans med en broderklubb i Danmark när vi är på väg till det årligt rallyt. Samt bild även på Rallyt där det varje år plockas ut vissa klubbar som skall arrangera detta.

Kärlek vänskap och mycket passion vill vi markera denna tillställning med.

Skrivet av NUGGE


Liten film på kaminen fr. Norrlandsimporten.

http://www.youtube.com/watch?v=MCa0tns9iqU&feature=youtube_gdata_player

Våra kaminer anlände några dagar före jul :-)

Efter vi hade beställt våra pelletskaminer från www.norrlandsimporten.se så tog det ca 14 dagar innan vi hade de fraktfritt hemma.

Personalen på Norrlandsimporten var mycket hjälpsamma och otroligt kunniga i detta med uppvärmning, så valet var givet eftersom vi även kontaktat andra företag som inte kunde svara på våra frågor.

Men det var inga problem för personalen hos Norrlandsimporten de visste vad de talade om.


Välkommen till vår nya blogg!

Här kommer vi blogga om allt inom mc/bilar/datorer mm.
Men främst om att kunna värma upp våra villor och klubbens samlingslokal på absolut bästa sätt.

Ni kommer här få följa med på när vi installerar pelletskaminer från Norrlandsimporten AB som alla vi medlemmar har köpt via www.norrlandsimporten.se. Varför lotten föll på deras kaminer skall vi avslöja lite längre fram på denna blogg. Vi hoppas och ber om kommentarer från alla som läser på denna blogg då vi kan berätta öppet hur det är att arbeta med Norrlandsimportens kaminer.

I nu läget ser det ut så här med de kaminer vi har hemma..

Nugge Jag Kiruna
Mange Kiruna
Leffe Kiruna
Vega Åre
Trond Åre
Klubbhuset Kiruna


Så här skall ni få svart på vitt hur deras kaminer är och vad ni bör tänka på.

RSS 2.0