Man blir hur besviken som helst på forum sim inte tar sina ansvar.

Idag fick vi veta att vi är ett kriminellt MC gäng ?
 

När vi enbart är ett gäng herrar över 50 som älskar att åka mc och träffa vänner, och man behöver ej vara kriminell för detta. Det är sammasak som om alla som är tattuerade är kåkfarare eller tattare, idag är 80% tattuerade och många barnföräldrar tattuerar in sina namn på sina barn. Men är de då kåfarare????
 
Vi syftar på byggahus forumet där en användare som kallar sig johanpelle och bor i Gävle påstår att vi är ett kriminellt mc gäng? Har inte ett forum några åtagande mot sina användare som skriver sådant.
 
Vi är vanliga pappor/mammor/mor/farföräldrar som tycker om att grilla med våra vänner och åka mc.
 
När vi följer det johanpelle skriver så har det att göra med att några av våra medlemmar köpt varor från ett företag som de valt skriva om på vår blogg. Och detta företaget måste reta gallfeber på denna johanpelle för han spyr galla över dem. Och vi har ingen som helst inblandning av detta företag som han verkar tro.
 
Så med dessa enkla rader vill vi bara berätta att vi är en enkel mc klubb som har ett litet klubbhus i en av medlemmarnas utehus.

Så till johanpelle lägg ner och gissa och tro och till byggahus så kanske ni skulle sålla bland era användare som troligtvis är konkurrenter som gör allt för att svartmåla företag.
 
Frågor på detta?

HojRock 2013 bokat så nu kommer gänget från Norr.

 
Då var årets HojRock bokat....
 
Hela gänget från norr rullar ner med sina 2 hjulingar.
 
Hoppas på att kanon ölväder dagarna 3.

RSS 2.0